Publikus
Vicces amúgy, hogy ez a téma

pappito:

starsheep:

Időről időre előkerül, hogy akkor mit kellett volna csinálnia a magyar médiának, pontosan.

Halló, ez egy biznisz, ahol bevétel meg kiadás van és az éjszakai ügyelet az ugyanaz, mint ha valaki pl rendszergazda, vagy mentős, abban az értelemben, hogy fizetni köll érte. Viszont legtöbbször a kedves magyar lakosság nem kel ezért fel, magyarul sok PI és így sok bevétel nincs belőle.

Nyilván lehet újságírói etikára és tisztességre hivatkozni, de abból nem lehet bablevest venni a menzán, ez van.

Persze el fog jönni az a pont, amikor mégis lesz éjszakai ügyelet, mert csak így lehet legyőzni a másikat, de ez már egy másik történet és sok köszönet nem lesz benne (szar cikkek, slendrián fogalmazás, ilyesmi), mert több pénz, na az viszont nem lesz - ez ugyanis a hirdetők megtartásáért folytatott verseny már.

puszivan.

a szar cikkek és a slendrián fogalmazás még csak most jön???

dehat magyarorszagon egyszeruen nem lehet ugy csinalni dolgokat, mint mashol, mert az egy kulonleges hely, pl a steve jobs se erdekel senkit, se korahajnalban se delidoben. az meg se fordul senki fejeben, hogy lehet, h ez azert van, mert amugyse foglalkozott vele az a pici kis kozosseg akik ujsagot irnak. aki macet hasznal az buzi ugyis. meg verseny sincsen, meg penz sincsen, es milyen bena dolog mar nekrologot elore megirni, tenyleg. egyebkent az index 1.56-kor mar megirta a hirt.

hace 2 añospappito 18 notas
  1. hettie ha reblogueado esto desde pappito y ha añadido:
    dehat magyarorszagon egyszeruen nem lehet ugy csinalni dolgokat, mint mashol, mert az egy kulonleges hely, pl a steve...